ON LINE SHOES is opgericht in 1994.

De belangrijkste activiteit is de ontwikkeling, productie en groothandel van met name (dames) mode-schoenen, geproduceerd onder het eigen merk "On Line Shoes" voor de modische doelgroep klanten tussen 25 en 55 jaar!

Een andere zeer belangrijke activiteit is de productie onder "private-label", met verpakking en styling volledig naar de wens van de klant.

Ons hoofdkantoor alsmede de afdeling verkoop zijn gevestigd in Drunen, waarbij de productie plaatsvindt in Portugal, Italië, Maleisië en China.

Ons belangrijkste doel bestaat uit het "spotten" en reageren op actuele trends en mode op het gebied van met name dames-schoenen, mede daarom is Palpa BV gespecialiseerd in 'Actuele Mode'; korte levertijden voor actuele mode-artikelen.

Onze belangrijkste afzetmarkt is Europa, waarbij de belangrijkste landen Nederland, België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italie, Engeland en Ierland zijn, maar waarbij ook export overzee plaatsvindt naar o.a. Amerika, Australië, IJsland, Japan en Canada.

Naast de eigen collectie, is Palpa BV gespecialiseerd in het realiseren van uw eigen ideeën, waarbij u eveneens kunt rekenen op snelle levertijden.

Neem gerust eens contact met ons op, tenslotte "LATEST FASHION is OUR PROFESSION".